Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Tuesday, March 01, 2016


_Aku ada hobi baru.

Asal ke kedai je beli plastik sampah heavy duty.
Asal beli plastik sampah heavy duty je ke kedai.

Extra large. Paling besar habis saiznya. Dah boleh buat koleksi. Sampai penuh dalam bilik ini. Buat masa ini, plastik sampah adalah di antara benda favorite yang aku pegang lama. Banyak gunanya. BFF sangat. Penyambung nyawa tahu.

Memang kumpul segala jenis brand. Setakat ini paling murah dan terbaik kualitinya memang kena beli di NSK Selayang. Rm4.70 je. Murah nak mati. Brand Sekoplas pun mahal gila ah ding dong. Tapi aku beli je. Sebab aku nak tengok brand apa yang paling kental.

Tak ada kerja, kan.

Asal ke kedai je beli plastik sampah heavy duty.
Asal beli plastik sampah heavy duty je ke kedai.


Nak buat macamana kalau ada hobi pelik-pelik macam ini.

Layankan saja_

Kategori:

0 Responses to "Sesampah BFF"

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.