Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Tuesday, June 09, 2015


2015, hai.

Macam lama sangat tak menulis. Nasib baik tak tutup. Ikutkan nak tutup je blog ini. Macam membazir je kan terbiar. Ini bukan takat bersawang dah. Tapi rasa macam dah jadi berhantu gamaknya (over betul!).

Ok.

Banyak draf tertunggak rupanya. Sangat banyak. Aku harap tahun 2015 ini bukanlah bermaksud 15 keping artikel saja yang ditulis. Harap-harap rajin balik nak menulis. Kalau bukan untuk bacaan umum, untuk tatapan sendiri pun jadilah kan.

Kena rajin balik ini.

Serius banyak gila travelog tertunggak.

T___T

Kategori:

1 Response to "Jari, Saya Rasa Saya Rindu Awak"

Dewi Aja said :
July 28, 2015 at 3:06 PM
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.