Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Monday, April 15, 2013


_Hai.

Ingat saya lagi?

Apa? Tak ingat? Betul tak ingat? Bagus. Saya pun tak ingat diri saya sendiri. Lama sangat terlupa akan kewujudan blog ini. Makanya, diri sendiri pun secara tidak langsung sering juga dilupakan. Bukan blog saja yang dilupakan. Adil.

Ok, aku terjumpa satu benda ini.

Entahlah tepat ke tidak. Tapi, memang menariklah. Sejenis alat untuk melihat berapa banyak pengikut palsu dan tiruan yang sedang dan telah mengikuti anda di Twitter.

(Terasa macam pelik pula ayat BM itu. Nampak sangat dah lama tak menulis, oh... oh T___T )

Ok, klik sekarang.

Fakers

Kemudian, login ke dalam akaun Twitter anda dan saksikan jumlah pengikut palsu yang sedang memenuhi akaun Twitter anda.

Oh, hoh.



Nak jenguk akaun Twitter saudara-saudara lain pun boleh juga.





Motif?

Sekadar mengikuti perkembangan semasa_

Kategori:

2 Responses to "Twitter Fakers"

Sham Hassan said :
April 16, 2013 at 9:36 PM
salam F/HSZ

pekabo? lama betul berehat... :p

takde twitter, takleh nak check la fakers itu...
famia huzaimatus said :
May 1, 2013 at 8:08 PM
ws wbt. hehe. mood nak menulis dah tak berapa nak ada :)

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.