Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Friday, September 07, 2012


_Mungkin proses penuaan agaknya.

Makin kronik pula perut ini.

Teh, kopi, apa saja yang ada pedas-based... memang kencanglah gestrik. Kalau tak gestrik, memang boleh kena jerkah dengan diarhea. Dahlah selera makan makin hancur. Mesin penimbang pula macam rosak. Asyik nak ke kiri je jarum penimbang itu. Masaklah macam ini. Takkan setiap kali timbang je gerak 3 ke 5 ke kiri. Boleh tinggal tulang kot.

Nak jugaklah 8 hari seminggu.

Please_

Kategori:

3 Responses to "Ho Ho Hola Hop"

mobyskine said :
September 11, 2012 at 8:26 AM
Ambil la lelemak ku ini Fami, free je aku bagi. Nak ambil pun takpe hehe
Orang Giler said :
September 14, 2012 at 11:40 PM
Teruk juga kalau effect berat badan...da jumpe doktor ke?
azka said :
September 26, 2012 at 11:12 PM
Famia, tak cuba bawa berurut ke. Kawe dulu pun gastrik mcmn jgk, sampai satu tahap ubat hospital dah tak boleh jalan. Azab betul, tuhan je tau.

Last pi mengurut, cuba cara tradisional pula. Alhamdulilah tahan lepas tu. Tapi kena pantang kat 2 tahun juga air batu & makanan pedas. Part ni yg mencabar molek. Tengahari buta pun oda air panas.

Gastrik ni biasanya dia datang dengan pakej penyakit lain. Penyakit tu la yg kita setel dulu baru surut gastrik.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.