Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Saturday, August 18, 2012


_Fuh.

Aku rasa sejak masuk kerja baru ini... memang langsung lupa kewujudan blog. Tak sempat nak update apa. Kalau ada update pun itu biasanya scheduled post (keji). Tapi sebab esok lusa ini dah nak raya kan. Dan orang pun dah ramai balik kampung... jadi masa-masa macam inilah kita boleh update blog (keji lagi).

Bersempena dengan kehadiran Syawal 1433H ini...

(gambar raya recycle 2 tahun lepas... keji kan)



Aku nak susun jari-jari yang alhamdulillah cukup ini memohon ampun dan maaf kepada anda semua di atas segala kesilapan dan kesalahan yang memang disengajakan dan yang di luar kesedaran.

Kiranya... maafkanlah ya_

Kategori:

2 Responses to "Syawal 1433H"

Sham Hassan said :
August 19, 2012 at 7:58 AM
salam Aidil Fitri 1433 Hijrah Fami :)

gambar recycle tuh sungguh jelas sebab still 1431H he he he..

maaf zahir dan batin

berhati2 ketika memandu balik kampung dan balik semula ke kl...
azka said :
August 24, 2012 at 2:32 PM
Selamat hari raya sama tuan tanah. Nampak gaya projek burasak tak berasap laa tahun ni.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.