Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Thursday, March 29, 2012


_Lambatnya nak menunggu giliran.

Cepatlah, 27 April!
Cepatlah... cepatlah!
Saya tidak boleh tahan ini.

Furniture Fair, sudah. MATTA Fair, sudah. Education Fair, sudah. Career Fair, bakal sudah juga. Tidak boleh tahan nak tunggu giliran Book Fair pula. Sangat 'Fair and Lovely'. Yang paling dinanti-nantikan. Oh... oh... oh! (Menggelabah ayam betul si Huzaimatus ini)

Tahun ini entah kenapa bersungguh-sungguh benar teruja ingin ke Pesta Buku Antarabangsa. Sehinggakan sanggup menabung RM50 setiap bulan. Gigih. Aku rasa aku ini ada masalah psikologi dan emosi terhadap buku-buku. Masalah yang boleh tahan besar jugalah. Seperti perasaan gembira dan teruja ini bakal melimpah, mencurah-curah dan membuak-buak keluar dari saluran trakea setiap kali terjeling melihat buku-buku di jalanan.

Cepatlah, 27 April!
Cepatlah... cepatlah!
Saya tidak boleh tahan ini.

Lambatnya nak menunggu giliran_

Kategori:

4 Responses to "Bukfer"

Sleman said :
March 29, 2012 at 9:22 PM
sabar tu separoh dari sabariah

sekian, time kaseh :B
Luqman Hakim Foaad said :
March 30, 2012 at 12:00 AM
dah nak sampai dah.
sabar lagi sikit.
hehe.
jumpa dengan penulis kesayangan sekali lah tu.
kan.
hehe.
April 8, 2012 at 3:00 PM
Hoho. Saya tiada penulis kesayangan. Saya pencinta buku. Sebab tu gila banyak nak ke pesta buku :)
April 8, 2012 at 3:00 PM
baiklah, Sabariah :)

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.