Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Friday, April 08, 2011


_Akhirnya, oh!

Siap juga rekaan pertama yang tidak semenggah ini.

Kawan-kawan yang budiman, kalau sudi, bolehlah tolong undi rekaan t-shirt saya ya. Tidaklah sehebat rekaan mereka yang lain. Ya Allah, langsung tidak confident si Huzaimatus ini. Maaflah. Bab rekaan ini aku ada masalah kekurangan keyakinan keupayaan diri dengan kroniknya.

Oklah, ini rekaan saya yang tidak seberapa.

Eco Green by Famia Huzaimatus

Tetapi jika anda suka, undilah di SINI ya!

Untuk melihat koleksi rekaan mereka yang lebih hebat, anda boleh ke SINI dan undi untuk rekaan mereka. Lawa-lawa belaka. Saya suka INI dan INI. Cantik bukan? Mereka hebat. Baiklah, selamat membuang undi jika punya sedikit kesudian.

Untuk anda yang mengundi...
saya sedekahkan kasih sayang di dunia dan di akhirat.

Tidak, itu bukan rasuah_

Kategori:

8 Responses to "Eco Green RekaTee Competition"

April 10, 2011 at 9:14 PM
saya suka design anda. len kali nak upah design baju boleh..? :)

oh salaam ziarah. dan terima kasih kerana melinkkan belog sy yg tak seberapa tu. amat menghargainya.. ^^
famia said :
April 13, 2011 at 11:28 AM
Gab: hehe, terima kasih kerana suka. Itu first time reka tshirt macam tu. Agak tak semenggah juga. Terima kasih berkunjung ke blog tak berfaedah ni.
Dani neh said :
April 14, 2011 at 2:08 PM
dia ada berkecimpung dalam draft rekaan t-shirt..

*ko simpan lagi xai?
Dani neh said :
April 14, 2011 at 2:09 PM
xai lepas ko lukis kat kertas (yang cam aku tgk mase gi uma ko) than ko scan and trace ke?
then color..
cenggitu ke proses die?

*ala rumah aku intenet tade la.. huhu.. rasa bebas dari dunia teknologi.. huaa.. mati kering jugak lah rase
famia said :
April 14, 2011 at 3:19 PM
dani: draf? Aku ke? Yang Jemia tu ke? Haha. Ada je lagi. Haah lepas lukis, scan.. lepas tu trace dan letak color dalam Illustrator. Itu antara cara-cara aku menternak diri menjadi manusia yang penyaborrrr. Haha.
May 2, 2011 at 4:02 PM
aik, takkan gambo plain je, kasi la gambaran sikit camne posisi gambo tu kat tee. Letak atas lengan ke, back ke, celah ketiak ke.....jangan mare aaaaaa
bumilangkawi said :
May 10, 2011 at 6:53 PM
Huiyoo..shantek gak..hehe
famia said :
May 18, 2011 at 2:45 PM
GDI: Dah keluar keputusan pun :)

Bumi: Hoho. Percubaan pertama. Terima kasih.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.