Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Tuesday, March 08, 2011


_Ini cerita semalam.

Ketika memandu dalam keadaan yang mengantuk dan sejuk sehingga hidung dipenuhi mukus yang tidak berapa likat. Haah, sangat mengantuk gara-gara memandu pada kelajuan 5km/j dalam masa 2 jam.



Menceritakan kisah yang seram dan penuh saspen dengan gaya bercerita kisah nabi-nabi. Ok, memang sifar tidak berbakat.

Itu cerita semalam_

Kategori:

23 Responses to "Ngeri Yang Tidak Ngeri"

dboystudio said :
March 8, 2011 at 7:01 PM
wakakakaka gelak guling2 nie thehehe
boleh la famia vblog byk lagi past nie thehehe
dewajiwa said :
March 8, 2011 at 7:24 PM
mesti ada sambungan nie. kan? mesti.
skripwatak dalam cerita tu macam diri sendiri je? hehe
Anonymous said :
March 8, 2011 at 8:30 PM
wahhhh...seramnyerrrr..bunyi moto lg menyeramkn kitaorang yg bace ni...tang "mak kau" buat kami ketakutan....wakhakakakakaka
Enche said :
March 8, 2011 at 8:59 PM
penin aku dengar kejap depan kejap tetiba..apa niee..tukar host tukar host
famia said :
March 8, 2011 at 9:59 PM
dboy: Mana ada kelakar hoish. Ini serius.

dewa: Eh tak adalah. Itu last. Sebab boleh record 5 minit je. Dia ngam2 berhenti situ.

Anon: Macam harem anda ni. Ahakhakhaks.

Enche: Siapa suruh dengar.
azka said :
March 9, 2011 at 12:45 AM
sebijik mcm cikgu tadika bercerita.. mcm record dlm kereta jer, aku pun slalu buat time bosan2
March 9, 2011 at 10:48 AM
hehe..
sangat comel cerita tu..
comel macam tukang cerita!
archiq said :
March 9, 2011 at 11:17 AM
cumilnyee...

cumilnye suara pencerita itu... rasa macam nak berkenalanlah.. hihi... :)
Anonymous said :
March 9, 2011 at 4:36 PM
archiq - dia tgh cete seram tu ko kt sore dia comel...baiknyer ayat ngurat..hehehe kitaorang ni smpi temimpi2 ni2..sungguh serammmmm :D
famia said :
March 9, 2011 at 4:58 PM
Azka: Haah. Kalau malas menaip memang rekod je. Dalam kereta tapi kenapa entah kuat gila bunyi luar tu.

shuhada: Hoish, mana ada comel. Tengah high sebab mengantuk nak mati.

arciq: sengal gila. Hahaha. Macam tak biasa dengar je aciq ni. Cehs.

Anon: Rasa macam nak terajang je.
Anonymous said :
March 10, 2011 at 2:16 PM
jgn mara bdk sore comel..hehehe
srius ktorg suke gaye penceritaan anda..leh naik pentas kt rumah pena pasni..;)
famia said :
March 11, 2011 at 5:05 PM
anon: Hoish, saya bukan budak. Suara sumbang macam itu pun comel ke. Pelik anda ini, tuan.
Anonymous said :
March 11, 2011 at 5:29 PM
xde pe yg pelik budak kecik (sb anda xbrape tinggi,wlpun umur da tinggi) :D
cube la kembangkn bakat anda tu...
bakat tau,bukan kembangkn badan..hehehe
famia said :
March 11, 2011 at 5:51 PM
anon: Perempuan tak bagus duduk atas pentas. Saya bukan barang pameran. ho ho ho :p Lagi pula... ada banyak cara boleh kembangkan bakat yang memang tak berkembang ni. Hehe. Rumah pena tu saya datang jadi penonton je bolehlah. Kalau nak jadi orang yang ditonton... memang misi mustahil.

Saya tak tinggi? Assalamualaikum encik/cik... saya tinggilahhh. 159cm tu tinggi tau. Kalau berdiri dalam LRT... lagi sikit cm je dah boleh cecah siling LRT tu. Hsuhsuhsuhsuhsuhsusuhsuhshushuhsh
Anonymous said :
March 11, 2011 at 8:55 PM
hahahaha...encik di sini tgk cik dsane spt susah mau pegang tali kt tiang dlm lrt tu..:D
- tepulang pd kamu tuk pamerkn ilmu di atas pentas tu.klu ilmu itu hanya tuk santapan mata,kamu mmg akn jd brg pameran tp klu santapan rohani yg buat pendengar ke arah positif,kamu beribadah..
- mudah2an kita ketemu di sane nnti ;)
dboystudio said :
March 14, 2011 at 1:12 AM
hahahahahaha
famia said :
March 15, 2011 at 2:40 PM
anon: Haha. Fine. Tak mengapalah. Saya mengalah. Malas nak menikam lidah sendiri.

dboy: suka pulak dia.
Anonymous said :
March 16, 2011 at 5:41 PM
hahaha...bukan bemaksud tuk betikam lidah ;)
famia said :
March 17, 2011 at 4:58 PM
anon: hehe. Saya bergurau kasar. Harap tak ambil hati.
Anonymous said :
March 17, 2011 at 5:52 PM
boleh ker sy ambik hati kamu???hehehe
famia said :
March 17, 2011 at 5:56 PM
anon: Eh... eh encik ni pandai melayan lawak. Tak boleh kot kalau macam tu. haha.
Anonymous said :
March 17, 2011 at 8:42 PM
hahaha ;)
June 22, 2011 at 12:03 PM
test disquss

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.