Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Saturday, March 20, 2010


_Agak cheesy. Tapi, masih yang terbaik.

Gas oksigen.

Tak dapat dikesan dengan mata kasar.
Tetapi, wujudnya tetap ada.

"It's like the wind. You can't see it. But you feel it." - A Walk to Remember.

Aku rasa gas paling terbaik dan bermanfaat kepada manusia cumalah gas oksigen. Dan betapa menariknya jika sekali sekala boleh bertukar watak menjadi gas oksigen. Sebenarnya aku sendiri pun tak berapa faham juga titik asal bercerita perihal gas secara tiba-tiba. Barangkali disebabkan baru menghirup aroma harum buku-buku segar di Pesta Buku Antarabangsa KL agaknya.

Ya.

Ibarat angin.
Tak nampak dek mata kasar.
Tapi tetap terasa kewujudannya.

Fuh.

Memang cheesy habis budak ini_

Kategori:

2 Responses to "Gas Oksigen Yang Cheesy"

etyobek_bat_nau_ethom said :
March 20, 2010 at 8:39 PM
btul btul...

oksigen kat book fair sgt kurang sampai aku pon pening2 lalat dibuatnye n terus gi mkn macaroni cheese kat keni rojers.. mmg cheesy weh... :P
famia said :
March 20, 2010 at 9:27 PM
hahaha. aku balik tu singgah beli roti 2 biji dekat Bread Story The Mall lepas tu terus calo.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.