Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Friday, February 05, 2010


_Ok.

Ringankan kepala.

Aku ada game nak bagi. Saja suka-suka menjana daya kreativiti kamu semua. Dan sekadar meringan-ringankan kepala di hari ini. Jumaat yang mulia. Penghulu segala hari. Ok... ok. Tak. Kita kena jujur. Sebenarnya ini ala-ala ice breaking punya aktiviti. Bertahun-tahun blogging baru hari ini ada kesedaran sivik nak berbaik-baik dengan masyarakat. Yalah. Aku kan dah janji tahun ini tak nak jadi kera sumbang lagi. Kiranya, ini tengah nak cuba jadi peramahlah ini.

Makanya.
Sila beri tunjuk ajar dan kerjasama jika dan hanya jika sudi.

Gambarkan hari ini dalam SATU WARNA sahaja.
Dan letakkan deskripsi warna itu tidak lebih daripada 100 patah perkataan.

Ok.

Mula_

Kategori:

16 Responses to "Ice Breaking Untuk Hari Ini"

miz said :
February 5, 2010 at 1:08 PM
black.
sebab...

hari ni tak ada bekalan air.
hari ni ada mid exam.
hari ni tak ada mood.
hari ini ada event yang memeningkan kepala.

sedey yang amat. T_T.
fadel said :
February 5, 2010 at 1:11 PM
Kelabu asap
blur
Nfiza said :
February 5, 2010 at 1:30 PM
BIRU

Sebab pagi ni time buka almari, baru perasan ader banyak baju kurung biru.
RieNa said :
February 5, 2010 at 1:30 PM
kuning.

sbb hari ni ceria yg amat esok cuti nak main dgn anak tgahari ni dpt makan lauk peberet.sekian. :)
azyan azilah said :
February 5, 2010 at 2:09 PM
wane merah ala2 kuning sikit.

sebab hari ini banyak cuai. barang jatuh la,badan nak jatuh la,hati nak jatuh la. eh,hati? ops. ;p

danger danger!
deena awanis said :
February 5, 2010 at 3:07 PM
warna merah..

sebab marah..
sebab bengang dengan orang yang rasa dy yang paling hebat dalam dunia ni..
pastu asyek nak salahkan orang lain..
pendapat dy sorang je yang betul, pendapat org lain sume rubbish..

bengang jugak sebab dy sepatutnya jadi ketua yang mewakili orang2 yang x berapa tua cam aku ni kepada pihak atasan, sebaliknya sibuk nak kipas pihak atasan n jaga poket sendiri je!!!!

bullshit with his pangkat!!!
curX said :
February 5, 2010 at 3:30 PM
pink
gey
not related
Anonymous said :
February 5, 2010 at 3:37 PM
maroon..sb nampak garang tp cool
FALCON BIRU said :
February 5, 2010 at 4:07 PM
hitam

sebabnya,hari ni tenang..macam hitam,masa bergerak perlahan je,macam hitam jugak
AnNessa said :
February 5, 2010 at 4:24 PM
merah..
sebab banyak benda kaler merah ari ni..
pakai pun baju kaler merah..
dan..
darah pun merah..
ati pun merah..
muka merah..
ngeee..
famia said :
February 5, 2010 at 5:58 PM
miz: hehe. Allah sayang awak tu. Chill ok. :)

Fadel: Cari tempat yang macam kebuk wasap. Nanti semua kepulan kelabu itu berkumpul. Lepas itu mesti dah nampak jelas semua benda.

Nfiza: Huiyo, langit! Biru memang warna yang cool.

Riena: walahai, warna kuning itu warna ceria ek? Hehe. Betul2. My Corby pun yellow color juga. Yellow memang cool.

Azyan: Merah ala-ala kuning? Adakah menghampiri warna oren? Hehe. Itu macam warna 'Berhati-hati'.

Deena: Hehe. Allah sayang awak jugak tu. Chill ok. Sesungguhnya nak berjaya memang kena banyak jalan bengkang bengkok. Barangkali dalam doa awak selalu mintak upgrade kesabaran. Itu pasallah dijumpakan dengan 'Cara-cara untuk upgrade kesabaran' :)

kurk: hehe. sweet.

anon: hehe. garang tapi cool? camoeflage mungkin.

falcon: hehe. hitam itu tenang? bukan putih ke ek?

nessa: hehe. sweet. suits you very well :)
mim-yaa-noon said :
February 5, 2010 at 6:29 PM
merah.
sebab hampir² hilang cool.
bagaikan telur di hujung tanduk.
Ezad said :
February 5, 2010 at 9:13 PM
biru!
hari yg tenang, aman dan damai

alhamdulillah:)
fadel said :
February 6, 2010 at 5:42 PM
famia ade corby yellow?
wahh...sgt woo young ^_^
curX said :
February 8, 2010 at 2:49 AM
ala2 mude remaje gitu. hihihih
Nana CS said :
February 8, 2010 at 11:19 AM
orange.

dan merah.

CNY.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.