Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Thursday, June 18, 2009


_Zaman dahulu.

Bas mini.

"Dalam lagi. Masuk dalam lagi. Boleh masuk lagi."

Zaman sekarang.
LRT.

"Dalam lagi. Masuk dalam lagi. Boleh masuk lagi."

Ikan sardin dalam tin sardin pun tak sardin macam ini. Kita pun tak berapa nak selera lalukan sardin ke tekak. Sebabnya, kita tak pandai nak makan sardin. Rasa dia macam.. sardin.

"Yang kau tak nak drive itu siapa suruh."

Whoaa..

Jangan berani utarakan skrip itu atau seberadik kepada skrip itu. Nescaya, akan kita hayunkan tapak tangan ke muka kamu dengan penuh kasih sayang sehingga berterabur gigi taring kemudian hari.

Barulah 'Aummmm..'

Ya Allah, mendungnya kita_


Kategori:

15 Responses to "LRT Sardin.. Lagi"

Dani neh said :
June 18, 2009 at 11:55 AM
fes
fishballisme said :
June 18, 2009 at 11:58 AM
kalau drive, 'sardin' kat jalanraya hehehe
hafiz abdul said :
June 18, 2009 at 1:09 PM
aslkm cari tempat kerja dekat2 rumah boleh jalan kaki jer
June 18, 2009 at 1:10 PM
kat malaysia punya sadin kira boleh bernafas lagi..belum kat negeri China punya..HUHU..
memang padat lagi padat saripada padat2 yg ada kt dunia.. pengawal garisan siap tolong tolakkan kasi penumpang masuk walaupun da penuh gila..tak caye, tgk kat sini
http://www.youtube.com/watch?v=5lpEZkjeKEw

memang menahan hidung betul kalau jadi mcm ni kat malaysia..huuu
famia said :
June 18, 2009 at 1:26 PM
dani: sengal.

fish: ha..tahu takpa.

hafiz: waalaikumsalam.

ain: huishh.. ya. bersyukurnyaaa duduk di malaysia.
June 18, 2009 at 1:29 PM
huu. ngantuk nyer. hehe
ezad said :
June 18, 2009 at 8:39 PM
tapi sardin la sedap

karipap sardin pun sedap

roti sardin lagiii la sedap
paiseh said :
June 19, 2009 at 12:56 AM
semua salah kerajaan.. tak sistematik langsung..
June 19, 2009 at 1:33 AM
aik?

masih mendung tatkala hujan lebat telah turun membasahi bumi kuala lumpur?
JS said :
June 19, 2009 at 2:05 AM
hehe...
kalau pepagi ok la skit..
dapat la udara segar dr porfume2...
tapi kalau time ptg, balik keje...erk..porfume len la dapat..haha
dboy said :
June 19, 2009 at 1:18 PM
pakai motor pun boleh...
esbradz said :
June 19, 2009 at 3:54 PM
hahaha..dialog mengisahkan org yg kawin ngan gadis konduktor!..apa la ko ni yuna!..hahaha
famia said :
June 19, 2009 at 8:18 PM
akmar: kalau mengantuk.. tidur.

ezad: macam jaranglah jumpa lelaki yang tak suka sardin.

paiseh: aik? hahahaha..

7kaki: kalau hujan lebat.. mestilah langit mendung. kan?

JS: haaa.. tahu takpe.

dboy: hahaha. baik lagi basikal.

bradz: ya allah.. ada juga yang bersepai gigi nanti. yuna lagi! ahkahkahakhaks. mujur kau bradz. kalau tak.. fuh.
Sham Hassan said :
May 26, 2012 at 12:53 AM
salam FH

ni la salah satu sebab bawak nami ek? 
tapi skrg dah tak sardin sangat sejak wujudnye 4 gerabak berselang seli dgn 2 gerabak kan..

tapi bila dah dipanjangkan laluan nanti, mungkin la tahap kesardinannya bertambah teruk macam dulu kala kot...
May 29, 2012 at 3:25 AM
ws wbt. Kalau pagi2 4 gerabak tu pun full house bro. Memang kena tunggu 2nd trip or 3rd trip. Itu pun kalau naik dari Wangsa Majulah. Kalau naik dari Terminal Putra ok2 lagi.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.