Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Tuesday, May 12, 2009


_Ya Allah hai..

Masuk ini sudah hari ke 2.

2 hari lebih-lebih.

Sejak Ahad hilang. Langsung tak boleh nak recall balik. Penat aku selongkar rumah. Manalah aku letak. Atau pun.. manalah adik nurse ini letak kalau ternampak masa kemas rumah hari itu.

Kunci kereta hilang.

Alahai.

Gila rungsing.

Jangan tanya macamana aku drive hari-hari.
Mestilah pakai kunci spare.

Alahai korang ini.

Orang tengah gila rungsing ini. Boleh pula fikir luar normal.

Tolong cari, boleh?

Lokasi dalam rumah aku jelah. Skop kecik. Senang_

Kategori:

20 Responses to "Tolong.. Hilang Kunci Kereta"

May 12, 2009 at 11:41 AM
bak sini kunci rumah..
nk tlg carikan..
hehe
RieNa said :
May 12, 2009 at 12:47 PM
dah report polis ke??




ngeeeeeeee~!!
paiseh said :
May 12, 2009 at 12:50 PM
dah kena sorok ngan hantu kopek ni gua syak.
abangpit said :
May 12, 2009 at 1:54 PM
lu tak cuba miss call kunci keta lu tu?
famia said :
May 12, 2009 at 2:46 PM
your name is ain: wahh baiknyee.. anak sape ni. nah kunci umah. nanti tlg tengokkan mak saya sekali ye. dia sorang2 je kat umah tu.

riena: tunggu 48 hari.. aku ripot yek. hehe

paiseh: lu ni.. tahyul2 lu pecaye saje.

maoi: miskol dah. miskollazarratimm..
M-I-N said :
May 12, 2009 at 3:07 PM
rilek,kalo ade kat umah,kat umah la tu.takde jauhnye pegi kunci tu.mintak kat Dia bagi hint.
May 12, 2009 at 3:34 PM
haha..ye ke? kalo mcm tu boleh mntk jd bibik 1 hari la skali..dpt upah x kalo jmpe nih?

masya-Allah, buat keje xikhlas betul..
curX said :
May 12, 2009 at 3:58 PM
dh tgk bwh suar kecik? ekekekeke :p
May 12, 2009 at 4:52 PM
try lar miss call ..lalala

:p
Nana CS said :
May 12, 2009 at 4:53 PM
aku rasa dlm komik last yg kau baca.

almaklumlah, bilik kau tu ada persamaan cam ni..

bilik famia = gudang buku


ok??
famia said :
May 12, 2009 at 5:12 PM
min: ya allah.. bagilah hint..

your name is ain: hehe. upahnye makan fri. boleh?

kerk: astaghfirullahalazim.. org da kawen ni.. (geleng kepale)

akmar: ohoo.. main2. org serius gile ni.

nananya: hahahaha. paham2. oke aku cube carik lagi.
May 12, 2009 at 8:56 PM
dalam peti ais. pernah tertinggal kunci rumah dalam itu. try la tengok mana tahu tercicir.
julie^beth said :
May 12, 2009 at 9:20 PM
kne jumpa cepat.. takut jatuh ke tangan orang yang salah.. sebab nanti tetibe je kreta ko habis minyak.. hehe
famia said :
May 12, 2009 at 9:43 PM
puding: esbok? uiyoooo.. ekselennye simpan kunci keta dlm tu. nak tirulah.

julie: ahakhakhakahkas. ye tak ye ek.
nurjihad said :
May 12, 2009 at 11:27 PM
masa kekecik dulu..penah ilang kunci basikal..tapi mimpi n pg cari..pastu jumpa kat tempat dalam mimpi..hehe

cari je kat tempat yg dah cari..mesti ada..
kadang2 terlepas pandang..sambil doa..
curX said :
May 13, 2009 at 3:03 AM
err.. maksud tgk dlm almari baju ler, kalo2 tersesat dlm tu. isk, x sangke jauh lari ayat yg ditulis. -_-'
famia said :
May 13, 2009 at 8:50 AM
nurjihad: jumpe dlm mimpi? wah.. bestnye.

kerk: hahaha.sabajela
May 13, 2009 at 6:06 PM
this is sewiusssssssss

hehe.
aCe_LaNuN said :
May 14, 2009 at 2:16 AM
dh cr blkng pintu???(hehehehe)
.............
moral...bykn mkn kismis...aku ader jual... dua seringit..murah2...
Ezad said :
May 14, 2009 at 9:44 PM
hilang kat rumah ke?

ko dah try cari kat office?

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.