Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Sunday, May 10, 2009


_Dah mula dah.

Musim pra-persenyawaan.

Setiap hujung minggu.
Mesti kenyang.
Makan free.

Ekselen.

Kepada sesiapa yang bakal membina masjid,
Binalah dengan iman dan taqwa,
Semoga bahagia sampai akhirat.

Amin.

Hah.

Jangan nak tanya bila turn aku.

Tak kreatif betul soalan.
Entah apa-apa.

Daripada sibuk nak tanya perihal itu..
Aku cadangkan siapa-siapa yang nak bertanya itu..
Risaukan hal dunia akhirat sendiri.

Lagi berfaedah.

Amacam?

Musim pra-persenyawaan.

Dah mula dah_

Kategori:

10 Responses to "Musim Pra-Persenyawaan Kembali Lagi"

aCe_LaNuN said :
May 10, 2009 at 11:36 PM
ke Garisan....sedia...MULA...
itu dia...siapakah yg akn smpai dulu???
LIHAT KEPUTUSAN NYA NNT
........................
NASIHAT : sila bykkan mkn sayur kangkung...
........................
Dani neh said :
May 11, 2009 at 1:33 AM
hahak.. garang gila warning.. kekekek...

aku tak kesah lambat ke pon.. janji Beeeees sampai akhirat...

[Kalau tetibe next wik ada org masuk meminang.. aku tak bersedia lagi weyh.. hahak..]
famia said :
May 11, 2009 at 8:26 AM
ace: hehehehe. ade ape ngn kangkung?

dani: heheheh. tepaksela. diorang ni bukan kira. tak dikisahnye guris ke tak guris hati manusia. errr.. kalau aku next wik.. aku bedal je la kot. hhahaha. redi tak redi tolak tepi dani.. hihihi
wnorhaslina said :
May 11, 2009 at 9:03 AM
Comel lah blog ni :)
paiseh said :
May 11, 2009 at 10:47 AM
mana lu gali simpulan bahas a tu weyh!!
pra-persenyawaan...
sangat skeptikal!!

gua bantai musim mengawan je.
hahahahhahaaa....!!
famia said :
May 11, 2009 at 11:13 AM
wnorhaslina: err.. ye? macam taklah.

paiseh: lu ni.. simpulan bahasa ngn pepatah melayu pun tak kenal ni.
apek said :
May 11, 2009 at 3:25 PM
pra-persenyawaan ye? tah pape diorang ni. pra-persenyawaan pon nk bgtau orang, kan? diam-diam dah la.
M-I-N said :
May 12, 2009 at 12:39 AM
ya!ia kembali dengan soalan-soalan yang selau ditanya.ingat nak buat satu flyer,asal orang tanya soalan yang selau ditanya tu,bagi je flyer.jimat saliva.
famia said :
May 12, 2009 at 6:27 AM
apek: hahahaha. kenalah bagitau.

min: hehehe. nanti jgn lupe buat flyer oke.
arnil said :
May 16, 2009 at 8:14 PM
dasyat...topiknya.gempak giler..

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.