Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Wednesday, May 13, 2009


_Alahai.

Malulah nak cakap.

Emm..
Mmmmm..
Hmmmmmm..

Alahai.

Malulah nak cakap.

Ah..

Korang teka sendirilah apa benda aku nak cakap.

Tengok ekselen tak ekselen_

Kategori:

25 Responses to "Cuba Teka Sendiri"

buzzybug said :
May 13, 2009 at 8:55 PM
nak cakap apa?
hafiz abdul said :
May 13, 2009 at 9:33 PM
aper hal budak famia ni kena sihir harry porter kut.ker kunci kereta nya dah jumper
LediAgli said :
May 13, 2009 at 10:17 PM
ade owang masok meminang?
abangpit said :
May 13, 2009 at 11:09 PM
sebenarnya kunci kereta tu ada kat dalam kereta, kan kan?
May 13, 2009 at 11:14 PM
ahha dah jumpa kunci. dalam toilet
Danineh dah oke ke? said :
May 13, 2009 at 11:52 PM
Aku tahu...
HI HI HI HI HI HI HI HI!!!!!

Akekeke.....
famia said :
May 14, 2009 at 12:13 AM
buzzy: org soh teka la. hehe

hafiz: hehe. nak sarkastik la tu

ledi: ish ish ish.. aku aminnkan aje kalo jadik

maoi: ahkahkahaks.. sikit lagi.

puding: ahkahakhaks.. sikit lagi.

danineh: hehehehe. ye. tepatlah tu. kunci tu.. isk.. betul2 molek sopan dok kat tempat kunci. haritu aku punye geledah. tak nampak pun. kurang asam betul. dia main sembunyi2. ayah aku yg balek dari johor tadi tu yg jumpe. dengan rileknyee.. "zai.. tu kunci keta belakang pintu..". hak alohhh.. rase tehine ngn kedunguan sendiri. hahaha.. tolongla lepuk aku dani
el said :
May 14, 2009 at 12:16 AM
ahahaha!

x leh blah betol dia punye short term.

klaka. klaka.
M-I-N said :
May 14, 2009 at 12:34 AM
hah!jap,hmmmmmmm,pasal kunci kete kan?kan?kan?
aCe_LaNuN said :
May 14, 2009 at 2:18 AM
kn ak dh ckp...
eheheheh.......
moral: cye la aku..walau aku lanun..btol..btol..btol..
May 14, 2009 at 6:43 AM
hapela akak ni.

wekeke
May 14, 2009 at 9:21 AM
nk teka gak..
mesti da jmpe kunci kete..
kan? kan?
hehe
May 14, 2009 at 9:22 AM
alamak, telambat da nk teka..huhu..
ngeh3..
kurangkan minum minuman bersemut ye kak..
huhu
famia said :
May 14, 2009 at 9:54 AM
el: hah.. tau pun kan..betapa short nye dia punye short term memory lost tu. ni bukan pasal semut. ni bahan kimia yg rembes kat otak utk licinkan perjalanan memmori tu dah bekurangan..

min: hahaha. ye. yeay pandai.

ace: ahkahkahaks. ceh

akmar: apela akmar ni. hehe

your name is ain: ahkahaks haah. malu langsung dgn diri sendiri. rasa nak tempeleng je diri sendiri ni hah. hihihi.. err.. cek adik. ada orang lain yg minum semut.. tak pelupa pon.. ni sbb bahan kimia kat saraf otak tu dah berkurangan. jgn salahkan semut ye cik. hehe.
Nana CS said :
May 14, 2009 at 9:57 AM
hmmm.... tu tanda2 penuaan tu.
May 14, 2009 at 12:47 PM
hehe..ye ke? mintak maaf ka sang semut.. peribahasa dah tak boleh pakai lagi da..
bnda ni selalu jek blaku dlm family sy, abah dok cari kunci kereta, tp sbnrnye kunci tu ada pd tgn dia..lg teruk kn?
huhu
Ezad said :
May 14, 2009 at 9:45 PM
ko nak cakap..

kunci kereta ko dah jumpa
ko jumpa kat bawah bantal, kan?
Lt Col Dop Mustang said :
May 15, 2009 at 12:01 AM
naseb la x ilang betol. kalo nak tuka kunci baru, mahal oiii. mau seribu lebih sbb kunci ko sekali dgn immobilizer.
paiseh said :
May 15, 2009 at 2:30 AM
kan gua dah kabor..
kena sorok ngan hantu kopek tu....
Anonymous said :
May 15, 2009 at 2:04 PM
dah agak ni msti kes kunci kereta. bagus la dah jumpa. kena cari penawar penyakit lupa ni. sila la share dalam entri akan datang.
famia said :
May 15, 2009 at 2:46 PM
nananya: hehe. ye kot.

your name is ain: hehehehe. ekselen. tak teruk. mungkin dia terlupa kejap. orang tua kan. biasalah.

ezad: hehe. apsal kene bawah bantal pula.

dope: kan. nasib baik.

paiseh: lu ni tahyol je.

anon: hehehe. takpela. benda2 tak semenggah ni tak best dikongsi. memalukan je. aiii..
apek said :
May 16, 2009 at 5:23 PM
memang lu dah tua
famia said :
May 16, 2009 at 5:56 PM
apek: hehe. tengs.
arnil said :
May 18, 2009 at 9:56 PM
emmm..bagus la dah jumpa..lain kali simpan jer dlm bag.
famia said :
May 19, 2009 at 9:20 AM
arnil: hehehe. selalu simpan dalam dashboard je.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.