Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Wednesday, April 08, 2009


_Ok. Ok.

Julung-julung kali ini.

Cuba bagi aku satu idea nak menulis pasal apa?

Aku bagi can ini.
Sedekahlah sekeping idea.

Kalau.. berani_

Kategori:

31 Responses to "Sila Tolong Cuba Bagi Idea Aku Nak Menulis"

Nana CS said :
April 8, 2009 at 8:29 AM
tulis lah pasal aku
haha.
danineh said :
April 8, 2009 at 9:34 AM
tules pasal TwiTTer...

ramai orang tak tahu lagi neih
orgbelakangygberasapmarahkatjem! said :
April 8, 2009 at 9:44 AM
tulis la psl tulisan.. hahhahahaha...

[berasap psl jem x ilang2 lg ni.. huhuhuhu]
ieba said :
April 8, 2009 at 10:00 AM
tulis ttg kerjaya hang
xpun pomot ckit tmpt yang bese hang g mnembak
tmpt lepak ke
apa shj yg sewaktu dgnnyer jelah
syahza said :
April 8, 2009 at 10:15 AM
tulis la psl web kuala lumpur.. ala2 kenangan mengusik jiwa
April 8, 2009 at 12:40 PM
tulis pasal tukang kasut dan si buta.
MaJa said :
April 8, 2009 at 1:05 PM
tulis pasal arnab dan kura2
paiseh said :
April 8, 2009 at 1:13 PM
gua nak lu story pasala apa MU main mcm celaka semalam..!
hafiz abdul said :
April 8, 2009 at 1:26 PM
aslkm kenape tak tulis fasal tuhan yg maha dekat dan maha banyak ceritanye yang tak habis2 sampai kiamat
April 8, 2009 at 5:22 PM
hoho! hape2 jek la yg buleh di baca!

:p
abangpit said :
April 8, 2009 at 5:23 PM
tulis pasal bekas-bekas bf kau la.. ada berani?
famia said :
April 8, 2009 at 6:24 PM
nananya: hahaha. baik.

dani: heheheh. aku rase.. merate2 dah aku jumpe pasal twitter ni diorang cite. tu pasal aku baru bukak ekaun kat situ.. ko je baru tau kot. hehehe. takpe. demi ko.. aku tulis nanti.

suhaila: hahaha. ape pasal jem? aku stabil je atas jalan raya.

ieba: hehehe. ade ke yang nak tau. takbes pon. tapi nanti aku cite.

syahza: webkl? hehehe. baik.

7kaki: hehehe. oke.

maja: baik!

paiseh: celaka? hehehehe. wey sabar brader. lu ni tengok bola macam lu yg ade kat situ.

hafizabdul: waalaikumsalam wbt. hehe. oke.

akmar: cis. x membantu. hehe

maoi: hahahahahaha. aku pantang dicabar beb.
April 8, 2009 at 6:47 PM
kalau berani? hahhahaha
ieba said :
April 8, 2009 at 6:50 PM
ada je yang nak taw kalo dowang xnak taw pun tp kalo dowang pengunjung setia blog hang pasti dowang tpaksa baca jugak kan hehhe
Anisa Ahmad said :
April 8, 2009 at 7:32 PM
ha..
saye tahu!!
tulis psl kcomelan saye!!
hehehe

ataupon psl cDot
famia said :
April 8, 2009 at 8:08 PM
dboy: yela. berani tak? hehehe.

ieba: hhehehe. oke. nanti aku tulis ye.

anis: yewwwwwwww.. hahaha. oke oke. nanti akak tulis psl kecomelan ngn sidot.
April 9, 2009 at 2:09 AM
anis memng comel hahahaha
JS said :
April 9, 2009 at 6:43 AM
erm..tulis pasal kempen UEFA Champions League....amacam Kak Fami?haha...ada bran????????
abangpit said :
April 9, 2009 at 10:46 PM
gua cabar lu ni... cerita laa... hahaha..
LediAgli said :
April 10, 2009 at 12:17 AM
tulis tentang kabinet rumah baru.. kabinet berasap tu
M-I-N said :
April 10, 2009 at 2:34 AM
alang2 dah timbul pertanyaan pasal shafel,wat je entri pasal tu.siap ade video interbiu di bukit bintang.pastu wat demo kat opis.kachip kan?
aYiP said :
April 10, 2009 at 6:08 AM
tulis la asal ko(akk) suka sangat celoteh..
famia said :
April 10, 2009 at 10:51 AM
dboy: anis mmg comel. hehe

JS: hahaha. oke oke. i try man.

maoi: hahaha. sabar sabar.

ledi: kabinet berasap? sat aku imagine. ni kena tanye ezad ni.

min: shuffle? ahkahakhaks. serius taktau natang benda shuffle tu. nanti cuba.

ayip: ahkahaks. fine. ok.
abangpit said :
April 10, 2009 at 5:47 PM
mana nye post pasal ex bf ni?? gua dh agak dh lu takut nak tulis.. hahaha..
famia said :
April 10, 2009 at 8:04 PM
maoi: ahakhakhaks. sori sikit. gua dah setel entri tu lame. portion lu siap dah. portion orang lain ni tak siap lagi. sabar beb.
abangpit said :
April 11, 2009 at 10:36 PM
ye la tu.. mana bukti??
mist said :
April 11, 2009 at 11:17 PM
kejap..kejap tgk pk. arghhh nak mintak tulis pe eh..hmmm tp kan. tp ade satu post tu mengenai diri, xingat. bnde pelik ttg diri. haa entry tu best~
famia said :
April 12, 2009 at 8:31 AM
maoi: ahkahakahs. sabarla weh. gelojoh ni.

mist: hehehe. oke kira dah tulis la eh. oke gud.
el said :
April 12, 2009 at 4:19 PM
wat entry dlm tulisan jawi°

gagagaga°

pasal cabaran wanita muslim d KL°

gagagaga°
famia said :
April 12, 2009 at 8:46 PM
el: perghh.. oke oke. akan dilansam dalam 1 entri. tunggu.
my_heart said :
April 29, 2009 at 1:58 AM
salam....
kalau tersangat free,boleygak cerita pasal kelebihan bulan2 islam..saya yaqin yg ramai pembaca kat luar sana tak tau tentang kelebihan bulan2 dalam islam...kadang2 nak ingat turutan bulan dalam islampun,ramai yg still tak tau..rasa2 nya r...
wassalam....

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.