Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Monday, April 27, 2009


_Aku rasa.

Macam best je private kan blog. For invited readers je. Atau pun.. untuk bacaan sendiri je mungkin.

*Update*
Sebabnya..

  1. Betul juga.. kadang terasa macam insecure pula ada blog. In out semua orang tahu. Nak menulis pun kena berhati-hati. Kalau tersalah cakap.. perghh..

  2. Aku jenis low profile. Sebab itu kalau bloghopping.. aku tak rajin tinggalkan jejak. Malas nak suruh orang singgah ke sini. Malas nak suruh orang jumpa blog ini. Hihihi.. semua malassssss jelah pendek katanya.

  3. Err.. lagi.. sebab.. mmm.. sebab macam best je tengok blog-blog diprivatekan. Saja nak bagi orang sakit hati. Hihihihihi.. hitler.

  4. Lagi.. err.. lagi.. saja ngada-ngada agaknya. Mintak puji ba kau ni famia!



Amacam?

Ekselen tak_

Kategori:

20 Responses to "Apa Kata Kita Private kan Blog"

daineso said :
April 27, 2009 at 12:44 PM
kalau nak privatekan jangan lupa invite org ek
ieba said :
April 27, 2009 at 1:04 PM
hurm..x berapa nak cun sgt lah tp tplglah hehhe
MaJa said :
April 27, 2009 at 1:05 PM
boleh saja. tp nak invite!
famia said :
April 27, 2009 at 1:06 PM
daineso: hehehe.. kalau orang private.. orang sorang je la bace ye tak.

ieba: hehehe. kalau aku privatekan.. aku sorang je la bace ye tak.

maja: hehehee.. kalau aku privatekan.. aku sorang jelah yg bace ye tak.
el said :
April 27, 2009 at 1:30 PM
hehe~

mcm keji je skejap utk public sekejap private. ish_

tp itu hak anda.
gagagagagagaga~
RieNa said :
April 27, 2009 at 1:44 PM
blog sendiri, sendiri baca..
hmm...
boleh kot..
tp, x ekselen laa tulih blog org lain tak bleh baca..

aku tak setuju!!
(tp sukatik kamu laa mana kamu rasa selesa..)
April 27, 2009 at 1:56 PM
ala, huhu..
hampanya kalau blog ni nak di privatekan..
T__________________________________T
Nani said :
April 27, 2009 at 2:05 PM
Janganla....sob..sob..sob..sob T_T
famia said :
April 27, 2009 at 2:12 PM
el: keji kannnn.

riena: aku pon tak setuju!

your name is ain: T_______T jugak.

nani: sob sob sob
el said :
April 27, 2009 at 3:49 PM
errr...cik famia ditimpah musibah bahana blog kah?
famia said :
April 27, 2009 at 4:23 PM
el: err.. tak jugalah. cuma..
el said :
April 27, 2009 at 4:38 PM
errr...apakah?
M-I-N said :
April 28, 2009 at 12:58 AM
tak.
famia said :
April 28, 2009 at 10:14 AM
el: hehe. takpela. anggap saje xde pape :p

min: baik.
azka said :
April 28, 2009 at 11:36 AM
nak swasta plak, npk gaya lps ni kn amek tiket la nak msk..hehe

setuju tuw, klu ada blog lebih baik low profile.. ramai2 otai bloger dah senyak, tp x nafi komuniti blog skrg smkn besar.
Anonymous said :
April 28, 2009 at 3:41 PM
weh janganlah. aku suke hopping2 ni. dan blog ni salah satu blog kegemaran. sebab penulisnye bagi tajuk2 yg menarik.
famia said :
April 28, 2009 at 5:59 PM
azka: heheh itu ah. blogger semakin ramai.

anon: tajuk? hahhaaha. apela
April 29, 2009 at 1:52 AM
tak invite aku...

aku bakar!!!
zai_pj said :
April 29, 2009 at 2:02 PM
sy x berape setuju, i'm a silent reader! ;)
famia said :
April 29, 2009 at 2:53 PM
7kaki: baiklah.

zai: baik.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.