Subscribe to my RSSSubscribe via Email
Facebook TwitterFlickrDeviantArt

Friday, November 14, 2008


_Ada dalam 3 ke 4 biji game sengal lagi klasik aku nak bagi.

Ini aku layan masa degree. Sekarang pun layan lagi. Di kala ngantuk sengal ayam. Tahap game ini memang tahap negatif. Tak adalah kacak bergaya macam House of The Dead, Counter Strike, Need for Speed dan Tomb Raider yang kami main dulukala.

Game ini tak perlukan skill dan IQ yang tinggi. Kalau level IQ anda lagi rendah pun lagi bagus.

Nama permainan: Kejar Cicak, Jangan Tak Kejar.
Cara bermain: Watak kau Ladybird. Makan seberapa banyak bunga yang boleh. Jaga-jaga cicak melintas dari pelbagai arah. Nanti kau kena ngap!
Download

Nama permainan: Teka Cicak, Lagi-lagi Cicak.
Cara bermain: Watak kau manusia. Kau kena teka kotak mana satu ada cicak. Kalau salah, kau tak kena makan dengan cicak pun. Cuma kesimpulannya kau memang bengap dan lembab sajalah.
Download

Nama permainan: Dope Wars v1.2
Cara bermain: Watak kau jadi Drug Dealer. Masuk black market. Beli dadah. Jual dadah. Hati-hati ditembak polis.
Download

Nama permainan: Dope Wars v2.2
Cara bermain: Sama macam Dope Wars v1.2. Interface saja lain sikit. Tapi lebih kacak dan chill berbanding versi lama.
Download

Permainan ini semua ringan belaka. Ringan macam Choki Choki. Paling busuk pun download dan sedekahlah bagi anak-anak main. Anak jiran ke. Anak saudara ke. Anak buah ke. Anak kapal ke. Anak tiri ke. Anak angkat ke. Segala jemaah anak yang wujud dekat muka bumi inilah pendek katanya.

Oke dah_

Kategori:

6 Responses to "Game Klasik"

lanon said :
November 14, 2008 at 2:21 PM
1st...

game 1st tu aku slalu main gak dulu2 kat u.

Aku ske main game yg senang2 brula release tensen. Ape jadah main game susah2 nak kene pk.. haha~
kel@mbu said :
November 14, 2008 at 9:21 PM
aku suka gem tembak guli.. plink.. ketagih woo..
Ezad said :
November 14, 2008 at 10:40 PM
aku pun suka..

tq...

ha.. ko nak games silat? nak aku bagi.. tak nak aku tak bagi.. ehehe
famia said :
November 16, 2008 at 5:58 PM
lanon: haha. ya. itulah die perempuan.

kelambu: wohhh.. hehe.. itu kami main juga. memang klasik.

ezad: silat? ha meh meh bagi.
November 16, 2008 at 7:14 PM
gwe xleh men. sbb skill tinggi, iq tinggi. dan sedikit malas. hehe!
famia said :
November 16, 2008 at 9:18 PM
ET: memang saspek la kalo ade anak laki yang sanggop main game klasik 'hanya untuk gadis' ni. haha.

Post a Comment

Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger. Contact me at harasxt_21@yahoo.com.